Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Telt til pickup

Hvilket telt passer min Pickup ?

Når du skal velge telt til din pickup måler du innsiden av planet.

 Du slår ned lemmen på planet og måler fra yttersiden av lemmen til innsiden av planet ved førerhytta.

 Alle pickup teltene har den samme bredden.

Alle produktene våre til pickup har en produktbeskrivelse med lengde mål.

Spørsmål relatert til frakt

Når kommer teltet mitt?

Dette avhenger av hvilken dag du har bestilt på og om det er noen helligdager i nærheten. Pakken vil bli sendt fra oss innen 24 timer på hverdager.

Alle våre varer sendes med Posten/Bring med sporing. Normalt er Postens leveringstid 1-5 virkedager avhengig av hvor i landet du bor.

Hvor er min bestilling?

Har du ikke mottatt pakken din innen 5 dager etter at den er sendt fra oss kan du sjekke det sporingsnummeret du som står registerert på din din leveringsbekreftelse, eller du kan ta kontakt med christian@nordiccartents.no

Hvor lenge blir pakken min liggende på Posten?

Pakken blir liggende hos Posten i maks 7 dager. Hvis du ikke henter den ut i dette tidsrommet blir pakken automatisk returnert til oss. NCT AS vil belaste kunde med en avgift på 300 kr for uavhentede pakker. Avgiften dekker returfrakt og håndtering.

Jeg har ikke mottatt noen hentelapp eller SMS fra Posten. Hva gjør jeg?

Har det gått 5 dager eller mere fra vi sendte din pakke, ta kontakt med ditt lokale postkontor slik at de kan sjekke om den ligger der. Posten sender ut en SMS/e-post når pakken er fremme. Du har ogsmå mottatt ett sporingsnummeret som står registerert på din din leveringsbekreftelse

Spørsmål relatert til retur

Jeg har sendt noen varer i retur, har dere mottatt den?

Du vil motta en e-post når vi har behandlet din retur. Normalt gjør vi dette samme dag som vi mottar returen fra deg.

Tilbakebetaling skjer via Klarna eller Vipps, da til samme konto som betalingen kom ifra. Dette kan ta opp til 7 dager da dette er noe Klarna håndterer.

Hvordan returnerer jeg varer?

Du har 14 dagers full returrett på alle varer som ikke har brutt forsegling uansett returgrunn.

Returkostnadene må du betale selv da vi ikke har noen returavtale med Posten. Klarna og Vipps håndterer tilbakebetalingen når vi har mottatt din retur.

Å la være å hente ut pakken hos Posten slik at den sendes tilbake til oss etter 14 dager er ikke det samme som å benytte seg av angreretten, man vil da bli belastet med ett gebyr på kr 300,- når vi mottar returen.

Vi henter ikke ut pakker som sendes i oppkrav.

Betaling og ordre

Hvilken betalingsalternativ bør jeg bruke?

Hos oss kan du enten betale med Visa/Mastercard, Klarna faktura eller Vipps. Klarna sender faktura direkte til din epostadresse når varene blir sendt fra vårt lager.

Hva gjør jeg hvis jeg har mistet min Klarna faktura?

Ta kontakt med Klarna og forklar hva det gjelder. De sender deg ny faktura.

Hvorfor kan kan jeg ikke handle med Klarna faktura som betalingsvalg?

Når du velger Klarna så gjør de en automatisk kredittsjekk av deg. Det er viktig at du bruker den adressen som er registrert på deg i folkeregisteret når du fyller ut dine opplysninger i kassen. Kontakt Klarna på Klarna hvis kjøpet ditt blir avvist. De kan også kontaktes på telefon; 21 01 89 90. Kundesenterets åpningstider er mandag - fredag 08.00 - 17.00.

Har dere en butikk og hvor jeg kan jeg hente varer for å unngå porto/ frakt?

Vi har ikke fysisk butikk, men du kan velge å hente varene på vårt lager. Da velger du det alternativet i kassen. 

Jeg får ikke betalt med mitt kort, hva gjør jeg?

Vårt betalingssystem for kort inneholder et sikkerhetssystem som heter 3D-secure. Ved betaling i kassen blir du sendt til din egen banks betalingsløsning. Her krever noen banker at du bruker Bank-id for å gjennomføre kjøpet. Nettleseren må ha installert Java for at dette skal gå igjennom, noe som ofte kan være er problem på enkelte nettlesere og via Apples produkter.

Vi anbefaler at du prøver en annen nettleser (Explorer, Chrome, Safari,Firefox) og sørger for at Java er installert. Hvis din nettleser ikke har Java blir du som regel spurt om dette kan installeres. Last ned Java på www.java.com.

Hvordan vet jeg at min bestilling er godkjent og registrert?

Du vil motta en ordrebekreftelse etter endt bestilling og betaling. Kontakt gjerne vår kundeservice på christian@nordiccartents.no hvis du er usikker.

Har dere butikk så jeg kan prøve produktene?

Vi har for tiden bare nettbutikk, men vi kan kontaktes på mail eller telefon for og avtale test eller henting av produkter. 

Handle fra Sverige, Danmark og Finland

Jeg bor i Sverige og lurer på hva min inngående toll til Sverige fra Norge blir

Jeg bor i Danmark og lurer på hva min inngående toll til Danmark fra Norge blir

Jeg bor i Finland og lurer på hva min inngående toll til Finland fra Norge blir